Brain response

Start

Disclaimer

Sitemap alfabetisch Classificatie  Cvs-ME CVS Adolescenten CVS ME Algemeen
CVS-Archieven CVS Behand-Onderzoek CVS Bloedtesten CVS Congressen CVS Diëten CVS Geneesheren
CVS Geneesmiddelen CVS Immunologie CVS-Juridisch CVS Kenmerken CVS Massage CVS Pijn-Pain
CVS-Psychisch CVS Orthomoleculair CVS Osteopathie CVS Terminologie CVS Verwante ziektes CVS- Virussen

CVS -Acupunctuur CVS Alternatief CVS Chinese geneeswijzen CVS Chiropractor CVS-Cultuur
CVS-Fibromyalgie CVS-Homeopathie CVS-Kinesiologie CVS Kinesitherapie CVS Manuele therapie CVS-Publicaties
CVS Seksualiteit CVS-Tandhygiëne CVS-Toerisme CVS-Websites CVS Werelddag Antwerp  

  

CVS Verz. maatschappijen CVS-Verzekeringen CVS-Verz.-geneeskunde Gewaarborgd inkomen CVS Gew.inkomen

CVS Medische expertise CVS Minnel.med.expertise Medische Maffia    

Start
Omhoog

 

Brain response :

 

 

http://www.brainresponse.nl/

BRAINRESPONSE gaat rechtstreeks in resonantie met onze hersenen en ons bio- energieveld. Op deze manier kunnen de individuele frequenties (trillingen) niet alleen vastgesteld worden en met gegevens uit een databank worden vergeleken. De individuele frequenties kunnen ook worden gebruikt om gericht die frequenties uit te kiezen die ons energetische systeem nodig heeft om een beginnende of al gemanifesteerde storing te corrigeren

http://www.brainresponse.nl/files/Gezondheid%20is%20gelijk%20aan%20harmonie.pdf

Nano-Tec Brainresponse systeem - nanotechnologie en het “morfogenetisch veld

http://www.skepsis.nl/andeweg.html

Vibraties uit het vrije veld De magische technologie van ir. Hans Andeweg

 

 

http://www.quantenwelt.de/elementar/photonen.html

 

Photonen gehören zu den Bosonen. Wie alle Bosonen bewirken auch Photonen Kräfte, nämlich die elektrischen und magnetischen Kräfte. Elektromagnetische Kräfte treten in zwei recht unterschiedlichen Formen auf. Zum einen wirkt zwischen zwei elektrisch geladenen Körpern eine Kraft, zum anderen ist Licht eine elektromagnetische Welle und kann geladene Objekte beeinflussen.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Kwantummechanica

In de kwantumtheorie wordt de werkelijkheid op een fundamenteel andere manier benaderd dan in de klassieke natuurkunde. In de klassieke natuurkunde wordt ervan uitgegaan dat er een objectieve werkelijkheid is die wij met conclusies uit subjectieve waarnemingen zo goed mogelijk proberen te benaderen. In de kwantumtheorie (althans in de breed aangehangen Kopenhaagse interpretatie van Niels Bohr en Werner Heisenberg) is er geen objectieve werkelijkheid. Er zijn slechts subjectieve waarnemingen en de kwantummechanica doet niets anders dan het beschrijven van die waarnemingen.

http://www.skepsis.nl/bleep.html

De kwantummechanica wordt in de film gepresenteerd als argument voor de these 'You Are God'. Het is waar dat elektronen of andere kleine 'deeltjes' pas bepaalde eigenschappen krijgen op het moment dat ze worden waargenomen. Voor die tijd kun je bijvoorbeeld niet zeggen dat een elektron zich op een bepaalde plaats bevindt. De kwantumfysica kan alleen aangeven hoe groot de kans is dat we het deeltje daar kunnen aantreffen. Alle mogelijkheden zijn in potentie nog aanwezig. Pas op het moment dat een meting plaatsvindt, wordt het deeltje tot een keuze gedwongen.

http://www.niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=14545

De kwantumfysica, die alweer zo’n honderd jaar bestaat, is nog steeds de toonaangevende fysica. Ondanks het feit dat de kwantumfysica de aanwezigheid van het nulpuntsveld aantoonde met al zijn subatomaire deeltjes en fotonen die spontaan ontstaan uit het niets om vervolgens nanoseconden later weer in de vergetelheid te geraken, is er nog steeds geen redelijke verklaring over het hoe en waarom deze deeltjes en fotonen zomaar kunnen ontstaan en verdwijnen.

http://www.startspiritueel.nl/forum/100000156.php

Het werken aan "het innerlijk" volgens de principe van de kwantumfysica. Tijdens de behandeling worden onbewuste blokkades verwijderd die je verhinderen je mogelijkheden na te streven en te gebruiken, welke je leven nog beïnvloeden. Door de heling ontstaat er ruimte en vrijheid om anders waar te gaan nemen.

   
   

 

 

Artikelen: