Geniale tips

Geniale tips voor dagelijkse snelle reiniging

Desinfecteer deurknoppen met handige doekjes

Deurkrukken zijn een van de meest voorkomende plaatsen waar schadelijke ziektekiemen en bacteriën leven. Daarom is het desinfecteren van deurklinken en knoppen een van de zekerste manieren om huisziekte te voorkomen. Neem, terwijl u uw dag thuis doorbrengt, een paar minuten de tijd om de deurknoppen schoon te vegen met een desinfecterend doekje.

Was vuile vaat terwijl u kookt

Snijd de afwastijd na het eten door tijdens het koken te wassen. Als u uw oog niet lang genoeg van de kachel kunt afhouden om op te ruimen, probeer dit dan. Vul uw gootsteen met heet zeepwater en plaats gebruikte vaat terwijl u eet. Vooraf geweekte borden zijn veel gemakkelijker – en sneller – om schoon te maken!

Was vuile vaat terwijl u kookt

Leg het strijkijzer neer

Strijken is een huishoudelijke klus geworden die de meeste mensen weigeren te doen. In plaats van het strijkijzer in te steken, verwijder kleding uit de droger en vouw of hang ze meteen op om rimpels te voorkomen. Voor kleding met rimpels, bevochtig het item met een beetje water en stoom de kleding vervolgens een kwartier in de droger. Niet alleen zijn de rimpels verdwenen, maar u heeft uzelf ook de vervelende tijd van strijken bespaard.

Maak de douche dagelijks schoon

Maak de douche dagelijks schoon

Spuit na je dagelijkse douche de muren in met een in de winkel gekochte of doe-het-zelfreinigingsspray en veeg droog om de zeepresten en watervlekken weg te houden. Als u deze extra paar minuten tijdens uw dagelijkse douche doorbrengt, voorkomt u ophoping, wat veel elleboogvet kan kosten om te verwijderen als het onaangeroerd blijft.

Verfris uw afvalverwerking

Je afvalverwerking kan na verloop van tijd behoorlijk smerig en stinkend worden, maar hier is een eenvoudige truc om het fris te laten ruiken. Hak een citroen in stukjes en doe deze in een ijsblokjeshouder. Voeg witte azijn toe en vries in. Gooi om de paar dagen een paar blokjes in je vuilnisbak en zet hem aan om de keukengeur weg te vagen.

Ontstop uw douchekop

Ontstop uw douchekop

De eenvoudigste manier om een ​​verstopte douchekop te reinigen, is door gedistilleerde azijn te gebruiken in een stevige plastic zak die over de douchekop wordt bevestigd. Laat het een uurtje intrekken zodat de kalk kan afbreken. Verwijder de zak en spoel af. Je douchekop zal sprankelend en verstopt zijn terwijl je voor andere dingen zorgt.
Maak uw magnetron gemakkelijk schoon
Wanneer voedsel in de magnetron op de wanden en het plafond van het apparaat bakt, kan het schoonmaken een tijdrovende klus zijn. Bespaar jezelf de moeite door een kom met ½ kopje water en ½ kopje witte azijn tien minuten in de magnetron te verwarmen. De stoom maakt eventuele spetters los, zodat ze gemakkelijk met een vochtige spons kunnen worden weggeveegd.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *