Maca

Start

Disclaimer

Sitemap alfabetisch Classificatie  Cvs-ME CVS Adolescenten CVS ME Algemeen
CVS-Archieven CVS Behand-Onderzoek CVS Bloedtesten CVS Congressen CVS DiŽten CVS Geneesheren
CVS Geneesmiddelen CVS Immunologie CVS-Juridisch CVS Kenmerken CVS Massage CVS Pijn-Pain
CVS-Psychisch CVS Orthomoleculair CVS Osteopathie CVS Terminologie CVS Verwante ziektes CVS- Virussen

CVS -Acupunctuur CVS Alternatief CVS Chinese geneeswijzen CVS Chiropractor CVS-Cultuur
CVS-Fibromyalgie CVS-Homeopathie CVS-Kinesiologie CVS Kinesitherapie CVS Manuele therapie CVS-Publicaties
CVS Seksualiteit CVS-TandhygiŽne CVS-Toerisme CVS-Websites CVS Werelddag Antwerp  

  

CVS Verz. maatschappijen CVS-Verzekeringen CVS-Verz.-geneeskunde Gewaarborgd inkomen CVS Gew.inkomen

CVS Medische expertise CVS Minnel.med.expertise Medische Maffia    

Start
Omhoog

 

Maca :

 

 

http://www.fonteine.com/maca.html In 1961 ontdekte de Peruviaanse biologe Gloria Chacůn de Popivici de vrijwel verdwenen MacavariŽteit Lepidium peruvianum Chacůn. De brede verscheidenheid in medicinale eigenschappen die zij tijdens haar pioniersresearch tegenkwam, bleek toe te schrijven aan een scala van actieve biochemische bestanddelen in de plant: essentiŽle aminozuren, vitamines, sterolen, mineralen, alkaloÔden en isothiocyanaten. Chacůn stelde vast dat Maca een adaptogeen is dat het lichaam via de hypothalamus-hypofyse-as aanzet tot verbetering, balans en stabilisering van de eigen productie van de benodigde (hormonale) stoffen: een holistische wijze van beÔnvloeding in overeenstemming met de behoefte, de leeftijd en het geslacht van de desbetreffende persoon.
http://www.seniorennet.be/Dossier/Vitaliteit/maca.php De energiewortel die groeit op de toppen van de Andes (4.000 Ė 5.500 m) bevat naast vitaminen, mineralen, sporenelementen, vetten,Ö de hoogste concentratie aan bioactieve stoffen als glucosinolaten en alkaloÔden.

http://www.fonteine.com/maca.html

Maca
http://www.macaplanet.net/nl/properties.php Men mag de Maca omschrijven als een heuse katalysator voor ons organisme. Katalysators zijn chemische samenstellingen, die de essentiŽle biochemische reacties van onze cellen mogelijk maken met een geringer gebruik van tijd en energie, wat hun vitaliteit en hun verjonging ten goede komt. Door haar mineralen en sporenelementen vervult de Maca op volmaakte wijze de rol van katalysator.

http://www.kanker-actueel.nl/index.asp?blz=an_al.maca&nieuws=96

Maca een natuurlijk middel dat veel gebruikt wordt voor het optimaliseren van het immuunsysteem en vitaliteit

http://www.solera.nl/info_pages.php?pages_id=18&language=en&osCsid=
42b1e3885f7ab1f992c866eb6cb1a1f1

MACA, krachtig adaptogeen uit de Andes . De natuurlijke weg naar een optimale endocriene balans, meer energie en een beter seksueel functioneren voor mannen en vrouwen

http://www.cvs-online.nl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=139 Somatische route als belangrijke oorzaak van het CVS. De hypothalamus kan ook gestimuleerd worden tot GH-RH-productie met behulp van arginine, NADH en Maca
 
http://www.mskcc.org/mskcc/html/69289.cfm Maca